chocolat ….πŸ™‹

Bruin rokje gecombineerd met wolwit truitje, en afgestyld met enkellaarsjes in een dierenprint. De kortere rokjes combineer ik altijd met een dikke panty, dat geeft het geheel meer klasse, en een sportievere indruk. Dierenprints zijn top maar ik gebruik ze bij voorkeur voor een enkel item per outfit. Ik hou van hakjes omdat deze lengte geven aan de benen. Bij Van Haren en Bristol Β in Geleen verkopen ze geweldige enkellaarsjes voor een zacht prijsje! πŸ™‹image

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s