mellow in yellow🌻💛

Hier alvast een voorproefje voor het voorjaar! Ik draag hier een jumpsuit in een van mijn favoriete kleuren namelijk geel. Erbij een grote tas en een opvallende kleurige houten ketting. Eronder draag ik platte goudkleurige sandaaltjes. De jumpsuit kun je ook sjiek stylen met een hak en clutch. Bij wat frisser weer mag er een jasje overheen gedragen worden, maar dan geef ik wel de voorkeur aan een korte variant. Lady’s … Lets jump! 🙋😉image.jpeg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s