very serious outfit ๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘—๐Ÿ‘Ÿ

Zoals jullie waarschijnlijk al gezien hebben, ย was ik gisteren een van de deelnemers aan the serious fashion walk. Wat een top ervaring! ย Samen met 99 andere modellen legden we, top gestyled ongeveer 60 kilometer af !! Ik was model voor Smaak in Geleen, en heb genoten van iedere minuut. Langs deze route, die begon in Sittard en eindigde bij het glazen huis in Heerlen, werden we hartverwarmend ontvangen met drank, spijs , muziek en vooral veel enthousiasme. Wat me vooral opviel was de passie en de teamgeest die ik de hele dag voelde. Verder heb ik weer veel nieuwe mensen kunnen leren kennen, waarmee ik mijn passie voor mode kan delen! ย Gisteren showde ik de ย hieronder afgebeelde outfit. Mijn favoriete grijze jurkje van Fetish met daaronder de leren rode skinny. Eroverheen een lang rood vest en eronder zilveren sneakers. In de hand een geweldige rode leren tas van het merk Justgunbag. Deze tassen zijn ook te verkrijgen in andere modellen en kleuren! Ook uit praktische overwegingen, heb ik het nette grijze jurkje, ย dmv.image de sportieve styling met sneakers, het lange vest en de grote tas een andere uitstraling gegeven. ๐Ÿ™‹

Een gedachte over “very serious outfit ๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘—๐Ÿ‘Ÿ

  1. Een top outfit; vooral voor de Feestdagen. ๐ŸŽ„๐ŸŽ…๐Ÿป๐ŸŽ
    Dankjewel Ellen voor deze top prestatie ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s