Bordeaux en cognac 🙋❤️

Hier toon ik een combinatie in  Bordeaux, cognac en donker grijs. Ik draag een bordeauxkleurige fake leren kokerrok, met daarop een cognackleurig jasje gemaakt van suedine, met een bontkraagje. Ook voor leren items kies ik het liefst voor een item per outfit! Op een leren rok of broek dus liever geen leren schoenen of laarzen wat mij betreft, beter suède. En op een leren broek of rok liever geen leren jasje. Deze gehele outfit is te koop bij Stories concept store in Geleen! 💋image

Een gedachte over “Bordeaux en cognac 🙋❤️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s