colours casual classy

Samen met vriendin Gaby toon ik hier twee outfits in de dresscode casual sjiek. Gaby draagt een grijze Baggy broek met een koningsblauwe wollen twinset erop. Ik draag een donkerrode skinny met een prachtig donkergroen fluwelen jasje en donkergroene blouse. Iedere broek krijgt een sjiekere en meer sexy uitstraling door er een hak onder te dragen. Een simpele jeans met een pump vind ik daarom altijd top staan. Kies eens een jeans in een andere kleur, zoals grijs of ย rood! Leuk in combinatie met een net blazertje of een simpele witte blouse en hakken! En durf kleuren te dragen want grijze muizen zijn er al genoeg! ๐Ÿ™‹๐Ÿ˜‰๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’œโค๏ธimage.png

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s