de grijze jeans…. πŸ™‹πŸ‘€

Vandaag een sportieve outfit. Ik draag hier een grijze skinny jeans met daarop een donkergrijs truitje met opdruk van Armanie jeans. Omdat het truitje wat korter valt, heb ik er een langere witte blouse onder aangetrokken. Dit is ook een tip voor vrouwen die wat willen camoufleren! Verder stijl ik de strakkere jeans graag af met een vrouwelijk enkellaarsjeΒ met een hakje en een grote leren tas. De grijze jeans is eens een ander alternatief op de traditionele blauwe jeans en staat ook erg leuk in combinatie met rood! πŸ™‹image.png

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s