Sneeuwwitje en de vijftig tinten grijs👻

Vandaag weer sportief sjiek in een van mijn favoriete kleurencombinaties nl.grijs met wit. Ik draag hier als basisstuk een grijze pencildress, met daaroverheen een oversized colbert in wolwit. Eronder draag ik de sportieve witte sneaker met witte fringes. In de hand een sportieve leren tas in grijs van Furla. Het lange colbert verdoezelt mindere puntjes van je figuur, als je toch graag een strakke jurk draagt en geen perfect figuur hebt! Colour your grey!!🙋👻image.png

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s