sunny panther camouflage outfit 🙋😀

Vandaag een stoere jurk van Esprit. Het is een panther print in camouflage kleuren.  Ik draag hem hier met blote benen en een stoere sandaal met hak, maar in de winter kan deze jurk ook gedragen worden als tuniek met een grijze skinny , of een dikke donkergroene panty en platte gouden schoentjes. Maar ook met een  stoere sneaker. Hier combineer ik hem met een gekleurde  houten ketting uit Bali. legergroen  staat ook bijzonder mooi met rood en oranje kleurige accessoires,  om het geheel wat meer op te fleuren. Have a sunny day!!🙋image.png

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s