de altijd goed outfit 👍🙋

Een goed basisstuk vind ik de suède of suedine jas in camel of cognackleur! Hier kun je eindeloos mee combineren en hij staat eigenlijk altijd goed. Ik toon een combinatie met de rode leren broek. Eronder een lief blousje met strikje van Vero Moda. Als je niet het geld wilt besteden aan een suède jas, is de suedine versie een goed alternatief . Deze jassen zijn volop te koop maar let wel op dat de stof niet te goedkoop oogt! Goede uitvoeringen zijn bijna niet van echte suède te onderscheiden! Deze jas staat ook erg leuk op een strakke jurk of rok. Bovendien combineert camel ook erg mooi met rood, zwart of wit. Succes !🙋🙋🙋image.png

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s