grijs en zwart heel apart👻

Hier laat ik zien dat grijs en zwart niet saai hoeft te zijn. Als basis draag ik een grijze pencildress van Smaak. Eroverheen een bodywarmer met gekleurde elfjes van het merk Fetish, en tenslotte een apart zwart jasje van Nice Connection. Zwart combineer ik zelf graag met zilverkleurige accessoires, zoals hier met sportieve zilveren schoenen en een grote korte zilveren ketting. Ook in het voorjaar zien we weer veel  goud- en zilverkleurige schoenen in het modebeeld. Erg leuk en makkelijk te combineren, dus goed om aan te schaffen. Ga voor zilver of voor goud girls !! 👌🙋image.png

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s