on the run outfit πŸ™‹πŸ‘Ÿ

Hier een speelse outfit met als basisstuk een leatherlook jurk van het merk Studio Anneloes. De kleur van de jurk is donkerblauw. Met name blonde en roodharige vrouwen staan hier mooi mee! Ik heb er een sportievere outfit van gemaakt door onder de jurk New Balance sneakers te dragen in rood . De opvallende grote Β tas van Justgunbag in dezelfde kleur maken het geheel compleet. Als tip wil ik jullie meegeven dat bij een sobere jurk, Β een korte grotere ketting kan worden gebruikt als eyecatcher. On the run girls πŸ™‹πŸ‘πŸ‘ŸπŸ’ƒimage.png

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s