pastelletjes met een twist outfit

Vanavond een aparte outfit met een bijzondere rok van Scotch and Soda , in de prachtige kleur lindengroen. De rok oogt a-symmetrisch door de bijzondere snit. Erop een leuk wit bloesje,  met mooie details in de kraag. Eroverheen kies ik voor een vlotte halflange roomwitte jas, die ook heel goed gecombineerd kan worden met een strakkere broek. De rok kan ook goed met een t-shirt en slippers eronder in de zomer, of met een witte sneaker voor een sportievere styling. Run to Castelijn in Beek tomorrow lady’s!!👍🙋image.png

2 gedachten over “pastelletjes met een twist outfit

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s