een streepje nonchalant

Hier een andere mix met het gestreepte jasje! Ik draag weer de leuke broek van Studio Anneloes, in combinatie met het korte gestreepte jasje. Eronder een lange witte blouse, die ik aan de voorkant nonchalant in de broek draag. Gestreepte items zijn helemaal hot dit voorjaar, dus speel er gerust mee. Houd er wel rekening mee,  dat horizontale strepen verbreden. Dus kies als je wat voller bent liever voor stepen aan de bovenkant, of voor een verticale streep. Durf eens over de streep te gaan deze week lady’s!! 😉😉😉image.png

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s