jeans to the max outfit

Altijd goed staat de jeans met het halflange of lange vest eroverheen. Zeker een goede keuze, nu het weer nog even niet zo goed is! Ik draag een stoere jeans met verfspatjes, met daaroverheen een wolwit vest en eronder een net bloesje met een zwart strikje. De bloesjes met strikjes en ruches zijn nog steeds hot en staan leuk op een stoere jeans. Ook leuk staat het gestreepte t-shirt op een jeans, eventueel in combinatie met een blazer ipv. het vest. Put your jeans on girls !! 👍🙋💙image.jpeg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s