Royal orange with a touch of salmon

Op Koningsdag natuurlijk orange! Ik heb er wel een spannende kleurencombinatie van gemaakt met zalmrose. De jurk is van Summum en ik draag hem met zalmrose pumps, afgestyled met een tas en sjaal in dezelfde kleur. In de nek een aparte ketting van Pimps and Pearls, om het geheel toch nog een beetje een stoere touch te geven. Deze outfit inclusief accessoires is te koop bij Castelijn mode in Beek, waar jullie vanaf morgen weer terecht kunnen. Go orange and save the king girls!! πŸ‘πŸ™‹πŸ‘‘image.jpeg

Een gedachte over “Royal orange with a touch of salmon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s