steel de stijl .. the day after

Mijn outfit van vandaag is geïnspireerd op onze koningin! Ik draag een jurk met een speciale print, in de nieuwe lengte. Erop een casual kek en kort spijkerjasje. Op deze wijde rokken altijd een strakker en kort item dragen is mijn advies! Ook leuk om er sneakers onder te dragen voor een sportievere look! De creatie van Maxima was trouwens van Natan en die van mij kwam gewoon van mijn hofleverancier uit Geleen!👍🙋😉👑 Get the Royal look lady’s!! 👑image.jpeg

2 gedachten over “steel de stijl .. the day after

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s