think pink…

Ik draag vanmorgen een prachtig jurkje in rose, afkomstig van Sanuk Fashion and Living, Groenstraat 2 in Geleen. Het jurkje valt mooi soepel en wijd en de lange aparte sjaal, die ik als een choker om de nek geknoopt heb, maakt het plaatje compleet! Ik draag er een vintage schoen van de Nederlandse ontwerper Jan Jansen onder, in brons met zilver. Dit jurkje  kan ook goed met een slippertje eronder gedragen worden, maar  het is ook  perfect om mee te nemen op vakantie, want de stof kreukt totaal niet en het staat zo lekker zomers. Have a nice sunday and think pink girls!! 👍🙋💝image

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s