feel the forrest outfit …

Met het oog op zomerse temperaturen voor het komende weekend,  toon ik dit prachtige groene jurkje. Ik draag er een stoere canvas tas bij, met leren hengsels. Dit keer vond ik het leuk om de kleur aquablauw toe te voegen. Deze kleur gebruik ik voor de accessoires, waardoor er een tropische kleurstelling ontstaat. Zowel het jurkje als de tas zijn te koop bij Sanuk Fashion and Living in Geleen. Ze verkopen er trouwens ook  erg mooie woonaccessoires. I feel the summer girls!!👍🙋👗image.png

2 gedachten over “feel the forrest outfit …

  1. Volgens mij heb je aandelen bij Sanuk Fashion and Living in Geleen!!!!! hihi Erg leuk jurkje staat je goed, volgens mij is deze net iets anders dan die ik daar heb gekocht?? Wel een hele leuke winkel en het jurkje staat me ook goed ben er blij mee.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s