roze zondag

Op zondagmorgen weer een leuke outfit van Sanuk Fashion and Living, Groensrraat 2 uit Geleen. Ik draag een mooie lange blouse in roze, met een vrouwelijke ietswat getailleerde vormgeving, op een skinny lichtgrijze jeans en daaronder leuke roze slippertjes. Verder draag ik er een leuk grijs tasje,  met een witte ster van canvas bij. De slippertjes en het tasje komen ook van Sanuk! Deze outfit is ideaal voor een koelere zomerdag. De blouse is trouwens verkrijgbaar in meerdere leuke kleuren. Have a  nice sunday!! 👍🙋💞image.jpeg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s