on tour outfit

Vandaag een leuke outfit, die ook ideaal is om te reizen. Ik draag een stoere printbroek van joggingstof.  Deze broek  heeft een optimaal draagcomfort. Om de outfit netjes af te stylen,  draag ik er  een strak getailleerd roze blazertje op, opgeleukt met een poederrose sjaal. Een hak eronder en je bent ready to go! De sjaal in een punt gedragen aan de voorkant, geeft een stoerder tintje aan je outfit. Ik draag graag de klassieke Aviator van Ray Ban! Deze bril staat altijd stylish, en toch lekker stoer. Fijne avond allemaal!! 👍🙋💃image.png

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s