trendy trenchcoat forever

De trenchcoat blijft een goede klassieker, en uiteraard ook weer  onmisbaar deze zomer! Ik vind deze jas het mooist in donkerblauw of beige tinten. Links draag ik een donkerblauwe halflange versie, in combinatie met een stoere jeans. Rechts zien jullie een klassiekere vertaling in beige,  met een lief meisjesachtig jurkje eronder. De halflange versie vind ik persoonlijk iets vlotter staan dan de lange variant. Dance in the rain girls!! 👍🙋☂😬image

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s