short stories

Ook een leuk zomer item is het short. Combineer hem met een kek kort jeansjasje, een blazer, of even anders met een dunne langere trui. Een hak eronder voor een vrouwelijkere styling, of gewoon lekker sportief met een sneaker. Het short staat ook leuk in combinatie met een langere trenchcoat of jeansjas. Overigens kunnen de iets oudere meisjes beter kiezen voor de ietswat langere variant,  tot net boven de knie! Fijne week girls!! 😍image.jpeg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s