light blue baby

Vandaag  een leuke mix in lichtblauw! Ik draag een jeans in de nieuwe kleur helder lichtblauw, met daarop een meisjesachtig blousje met blote schouders. We zien dit seizoen veel off- the- shoulder blousjes. Ben wel selectief in je keuze, want vooral de zwarte uitvoeringen hiervan kunnen gauw een beetje ordinair staan, zeker als je een jaartje ouder bent. Draag bij voorkeur ook niet te veel  accessoires,  bij kledingstukken die een erg uitgesproken karakter hebben! Verder houd ik zelf erg van blauwtinten in een  ton-sur-ton setting. Go blue girls!! 💙💙💙image.jpeg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s