short barok stories

Hier een leuke vlotte mix met een chic tintje! Ik draag een sportief blauw gestreept short, met daarop  wederom het blauwe blousje met de ruches. Hier zien jullie dus opnieuw,  hoe leuk het is om sportief en chic te mixen! Om het short een upgrade de geven,  draag ik er ook een schoen met hak onder. De blokhak is bovendien weer opnieuw actueel en staat erg leuk onder ietswat sportievere items. Aan de pols draag ik een aantal bombastische armbanden als eyecatcher. De zalmkleur van één van de armbanden matcht mooi met de kleur van de schoenen. Keep it short lady’s !! 👍🙋😍image.png

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s