Bali style

Het is zomer!! Ik draag dus een vintage jurk uit Bali vandaag. Daarop knoop ik een traditionele witte hemdblouse, kort in de taille. Lange jurken moet je eigenlijk nooit wegdoen, want die blijven altijd actueel. Bij deze tropische stijl draag ik ook het liefst sieraden die erbij passen, zoals mijn favoriete bombastische zilveren armband en de grote dunne zilveren oorringen. Grote oorbellen staan mooi als eyecatcher bij kort en opgestoken haar. Have a sunny day lady’s!! 😎😎😎image.png

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s