yellow again

Weer voor geel vandaag! Ik draag een gele rok  die ruim over de knie valt, met daarop een geel wijdvallend shirt, met ananas print erop. De ananas print is nog steeds populair. Eronder platte goudkleurige sandaaltjes en in de taille een fijn goudkleurig riempje,  als subtiel detail. De kleur geel is trouwens één van de nieuwe modekleuren voor komend najaar en winter, samen met rood en oranje. Zonnige dag allemaal!! 👍🙋😎image.png

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s