little yellow dress

Dit kleine zijden jurkje van het merk Pringle of Scotland heb ik al jaren, maar blijft top. Dit klassiekere merk heeft mooie,  kwalitatief goede items in zijn collectie. Aan de bovenkant van de jurk zitten leuke  pofmouwtjes, weer erg actueel deze zomer. Ook in het najaar gaan we weer veel übervrouwelijke items zien met pofmouwen en hooggesloten kraagjes. I love it. Verder heb ik al eerder gezegd dat geel het nieuwe zwart is! See the sun girls, and wear yellow!! 👍🙋🌞✨image.png

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s