maritieme strepen

Vandaag een frisse look,  die ook ideaal op de boot gedragen kan worden. Lekker casual met een chic tintje! Ik draag een felblauwe jeans, met daarop een lief gestreept blousje, met ruches aan de bovenkant en een bindlint  aan de voorkant. We dragen een paar witte sneakers eronder en je bent ready to go! Gestreepte blousjes en blousjes met ruches, wel of niet off- the -shoulder, zijn erg hot deze zomer. Ze straan  ook leuk in combinatie met wit en rood, en je kunt  er ook leuk een kokerrok op combineren met sneakers. Ship ahoi! ⚓️⚓️⚓️image.png

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s