denim and white

vanmorgen weer de casual jeans, altijd goed combinatie. Ik draag een vintage ogende jeans, met daarop een leuk wit jiletje. We zien nu veel jeans broeken met gaten en scheuren in de winkels, maar kijk uit met je keuze hierin. Boven de 40 geldt mijn de devies dat overdaad schaadt. Dus geen hele knieën eruit en doseren die hap. Verder staat een vintage jeans altijd leuk in combinatie met een gekleder item, zoals de klassieke blauwe blazer of de witte blouse. Op denim kunnen echter alle kleuren gedragen worden, dus mix en match er maar op los. Fijne dag girls!! 👍😀💃image.png

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s