short denim birdy

Vandaag weer het short in de hoofdrol! Gewoon omdat het er weer voor is. Ik draag een über leuke short van Fetish in donkerblauwe denim, met daarop een apart blousje met een vogel printje. Onder een short vind ik het leuk om een hak te dragen, zo krijgt dit item een boost! De goede lengte voor een short is afhankelijk van de vorm van je eigen benen, dus altijd kritisch blijven. Ook een leuk idee, om over het short een langere jeansjas te dragen voor frissere avonden. Go short girls!! 👍🙋💃image.png

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s