animal lovers

Vandaag een aparte jurk, met een patroon van katten. Kledingstukken met dierenprinten worden nu wel heel letterlijk vertaald. In het kader less is more,  draag ik er een simpele zwarte choker bij, uiteraard kort in de nek gedragen. Deze shokertjes zijn weer terug van weggeweest. Zwart is volgens mij wel de ultieme kleur voor dit accessoire. Jurken en truitjes met uitgesproken prints behoeven verder weinig opsmuk. Onder deze jurk draag ik een hak, maar een paar witte sneakers kunnen ook. Dan zou ik de choker wel liever weglaten. Sunny day girls!! 🙋🎉☀️image

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s