blue wednesday

Vandaag weer een casual- chic setje in het mooie blauw. Ik draag een denim ogende blauwe chino, met daarop een lief, meisjesachtig blousje met ruches. Blouses met ruches zien we veel van het najaar, maar vrouwen met een ietswat gevuldere bovenkant moeten hiermee oppassen. Ook de broeken worden steeds wijder dit najaar, maar ook de klassieke chino blijft actueel. Ik draag er wel het liefste een hakje onder, voor een meer vrouwelijkere look! Have a great day girls!! 👍🙋☀️image.png

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s