rode vruchten zomer

Vandaag een echt zomers jurkje in het verleidelijke rood. Off the shoulder items domineren deze zomer het modebeeld en staan erg leuk en vrouwelijk. Draag er alstublieft wel een goede strapless bh onder! Deze jurk in rood met een subtiel wit bloemetje draag ik bij voorkeur met een mooie hoge hak, maar je kunt hem natuurlijk ook sportief stijlen met een leuk slippertje. Dit vind ik de ideale outfit om een terrasje te pikken ย onder het genot van een lekker roseetje. Salute amici !!๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹image.jpeg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s