capri en ibiza

image.pngVanmorgen een casual setje met de al eerder getoonde zwarte capribroek van joggingstof. Ik draag er een leuk topje op met een print van kleine lieveheersbeestjes. Als eyecatcher combineer ik er mijn  grote omhangtas uit Ibiza bij. Deze geweldige leren tas is handgemaakt en ik kocht hem enige jaren geleden op de hippiemarkt in Escanar op Ibiza! De schoenen zijn van Libelle, uit een schoenwinkel in de M2 in Maasmechelen. Ze matchen qua kleur uitstekend bij de tas. Zonnige week girls!! 👍🙋☀️😎

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s