vijftig tinten groen

Vandaag een mix met de groene culottes. Ik weet dat dit kledingstuk niet alle vrouwen blij zal maken, maar ook dit najaar zal de culottes weer opduiken in het modebeeld. Ik combineer hem hier met een strak shirtje voorzien van  een vintage ruitje, in een ton-sur-ton kleurenstelling. Persoonlijk draag ik de culottes graag met een hak, zoals jullie hier zien. De schoenen zijn van Nine West en geven de outfit een extra vrouwelijke touch. Toch kun je er ook leuk een stoere sandaal of een dikke sneaker onder dragen voor een sportievere styling. Top dag girls!! 👍🙋☀️image

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s