Italian style

Op de een of andere manier heb ik iets met de kleurencombinatie zwart, wit en rood. Het laat me altijd denken aan Italië! De kleuren van mijn favoriete Illy koffie misschien? Whatever, ik draag hier een prachtige geperforeerde rok in zwart en wit van Smaak uit Geleen, met daarop een helderrood truitje. De rok is een prachtig wijd model met een hoog  vallende taille,  een model uit vervlogen tijden. Ik draag er heels onder in nude. Take a expresso and have a great day girls 👍🙋🎉☕️💋

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s