the italian way part 2

Vanmorgen eerst een koffie! Ik draag mijn favorite kleuren combinatie nl. zwart, wit en rood. Deze kleurenmix laat me denken aan Italië! De kleuren van mijn favorite Illy koffie misschien? Ik draag een wijdvallende geperforeerde rok van Smaak uit Geleen, met daarop een helderrood shirt. Dit model rok met een hoger vallende taille laat me denken aan vervlogen tijden! Ik draag er een paar heels onder en ready to go. Have a great day girls!! 👍🙋☕️💋image.png

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s