fashion walk outfit nummer 16

Goede morgen! Wie lust er een tosti? Vandaag een bijzondere outfit afkomstig van Suzanne’s Literie en tevens deelnemer 16 aan  het Geleense Fashion Event. Ik draag een huispak/pyama van het Nederlande merk Snurk uit de Horizontal  Wear collectie, die werd gelanceerd op de Amsterdam Fashion Week. Aan de linker kant draag ik de complete toast versie als pyama of huispak en rechts een gepimpte versie met een zwarte Snurk broek  en wit blazerjasje, vertaald als de streetwear versie. In dezelfde print en andere leuke prints zijn er ook nog mooie dekbedovertrekken te verkrijgen van dit modische merk, in een hoogwaardige kwaliteit. Wil je goed en stijlvol slapen,  dan ben je bij Suzanne’s Literie ook aan het juiste adres! Bovendien vinden jullie er ook nog de mooiste badaccessoires. Snurk dus niet verder en go for it lady’s!! 👍🙋

Suzanne’s Literie, Annastraat 16 Geleen.image.jpeg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s