army en Ibiza outfit

Vandaag een blogberichtje uit een prachtig Maastricht. Ik draag een stoer broekpak in de kleur legergroen van het merk Fetish. Eronder een blousje met een zwaluw printje in een bijpassend kleurenpalet. Eronder stoere sandalen met een blokhak en erbij een handgemaakte leren tas uit Ibiza. Deze kocht ik op de hippiemarkt. Zoals jullie al weten combineer  ik graag verschillende stijlen. Mijn favoriete bril is de Aviator van Ray-Ban. Dit is een stoere bril en tevens een klassieker. Fijne avond allemaal!! 👍🙋🌙image.png

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s