high in the sky outfit…

Vanmorgen een outfit for a day at the office. Ik draag een Elliefashionellie versie van het traditionele mantelpakje! Te beginnen met een donkerblauwe kokerrok in een stretch rib stofje, met een pikante split aan de voorkant. Erop een bomberjack met wolken applicaties en eronder een blauw blousje met een hooggesloten kraagje. Natuurlijk staan een paar heels heel vrouwelijk onder een strakke rok, maar een paar sneakers kunnen ook, voor een sportievere look. De groene tas staat goed,  omdat deze kleur wordt herhaald in de bomber. Bomberjacks zijn heel actueel dit najaar! De hele outfit komt van Smaak uit Geleen overgens. Top dag lady’s!! 👍🙋

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen. image.png

 

2 gedachten over “high in the sky outfit…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s