salopette de luxe

Vandaag een kek outfitje van Castelijn uit Beek. Ik draag een trendy salopette van Yaya Woman in stijlvol grijs met daaronder een groen truitje van Scotch&Soda, waar een glittertje in verwerkt is. Zoals jullie op de rechter foto  kunnen zien, kan het bovenstukje van de broek afgehaald worden. Zo kun je weer een geheel andere look creëren! Zowel Scotch&Soda als Yaya hebben dit najaar weer een zeer verrassende collectie, waar de echte fashionista blij van kan worden.De grote zilveren tas komt trouwens ook van Castelijn en staat stoer bij deze outfit. Feel the fashion girls!!💋👠🙋

Castelijn Fashion& Denim, Markt 71 Beek.image.jpeg

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s