london looks and apple pie

Op zaterdag gaan we met een knipoogje naar Londen. Ik draag een jurkje/tuniek van Scotch and Soda in een soort van Engelse ruit. Eronder een skinny grijze jeans met puntlaarsjes en zo draag ik het jurkje als tuniek. Je zou deze stijl nog wat ruiger kunnen maken met zwarte hoge schoenen eronder,  eventueel met studs! De bekende ontwerpster Vivienne Westwood werkt veel met de engelse ruit, vaak in een rock chick versie en I love it. Deze jurk en tas komen trouwens van Castelijn in Beek, waar ze vandaag en morgen een evenement hebben genaamd Heel  Beek bakt. Ga dus gauw naar Beek en win een mooi bedrag aan shoptegoed door de beste vlaai te bakken. Get the London look girls!!👍👠🎂💄IMG_6343.PNG

Castelijn Fashion and Denim, Markt 71 Beek.

Een gedachte over “london looks and apple pie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s