pak van mijn hart

Pakken voor vrouwen zijn top en blijven een hit! Links een pak in een mooie aubergine kleur met eronder een poederroze blouse en rechts een strakgesneden exemplaar in rood. Dit seizoen viert het pak voor de vrouw hoogtij. We zien niet alleen strakgesneden pakken,  maar ook oversized exemplaren. Het pak kan vrouwelijk gedragen worden met een hak, maar ook op de tomboy manier met een platte heren schoen of sneaker. We dragen er een blouse, shirt of zelfs een koltrui onder en creëren zo onze eigen look. Fijne dag  allemaal !! 👍🙋😎img_7685

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s