sunday hugs for free

Op zondag ga ik weer op de foto met mijn fashion vriendinnetje Pip voor Stoer en Zo. Pip draagt een trendy jogging truitje met catchy opschrift,  met daaronder een nude kleurig rokje voorzien van subtiele gouden pailetjes in tutu stijl. Om het geheel stoer af te stijlen draagt ze er een fake leren legging onder. Ik draag een casual jurk van Fetish ook voorzien van opschrift. Pip en ik vormen zo een leuk setje in de drescode casual chic. Fijne zondag allemaal, met a lot of hugs!!🙋💋💋

Stoer en Zo, Walstraat 4 Sittard.IMG_8785.JPG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s