maximale pret met de salopette

Vandaag een leuke combinatie met de denim salopette van Gstar! Ik draag er voor de afwisseling een rood suedine jasje op en eronder een hooggesloten blousje met een zwart strikje in hetzelfde kleurenpalet als het jasje. Eronder een paar rode heels en erbij een leuke blauwe clutch die ik in Maastricht gespot heb. De salopette kunnen we dus leuk combineren met een kort jasje, maar ook eventueel met een lang vest eroverheen.๐Ÿ‘๐Ÿ™‹๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰Top weekje girls!! ๐Ÿ‘ img_0931

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s