streep erdoor…

Vandaag weer een leuke combinatie van Smaak uit Geleen. Ik draag een lekker warm gestreept jurkje van het leuke merk Sugerhill Boutique en eronder een knalrode,  kanten top met een colletje. Onder de jurk een dikke donkerblauwe panty en lange blauwe suède laarzen. Als catchy accessoire draag ik er een knalrode ring van Pylones bij, die is gemaakt van glas met een rode vloeistof erin. Gestreepte jurkjes en tops blijven altijd leuk en staan ook goed in combinatie met sneakers, voor een nog sportievere styling. Nice day girls!! 👍🙋🎉

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.IMG_1192.PNG

Een gedachte over “streep erdoor…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s