high weast land

Vandaag de high weast pants in de hoofdrol. Broeken met een hoge taille zijn ideaal voor vrouwen met een zandloper figuur en ook voor de wat kleinere dames, omdat deze broek lengte geeft. Uiteraard alleen bij de juiste styling. De hoge taille broek moet bij voorkeur gedragen worden in combinatie met kortere items, of een strakker truitje of blouse, die er dan vervolgens in gedragen dient te worden. De taille wordt op deze manier geaccentueerd. Wanneer je er heels in dezelfde kleur onder draagt, creëer je optisch nog meer lengte. Zelf draag ik hier een high weast pants van Fetish, in donkerblauw ribfluweel, met een mooi detail IMG_1269.JPGaan de bovenkant. Don’t waist your time and get that trousers girls!!👍🙋👖

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s