een omgedraaide jas…

Vandaag een zeer aparte jas van Lizzy & Coco. Eerder toonde ik al een omkeerbare jurk van dit label op mijn blog. Vandaag deze unieke jas met een grafische print in grijstinten. Beide versies  combineer ik met een antraciet skinny jeans broek eronder en een blouson in zwart, met een subtiel wit nopje. Printmixen in eenzelfde kleurenpalet levert zelden problemen op zoals jullie zien en staat net even iets anders! Onder de outfits draag ik mijn grijze puntlaarsjes, om het geheel goed af te stylen. De gehele outfit komt weer van Castelijn uit Beek. Alvast een top weekend lady’s!! 👍🙋🎉🎉🎉

Castelijn fashion and Denim, Markt 71 Beek.img_1341

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s