Birthday girl

Hieperdepiep hoeraa!! Vandaag bestaat mijn fashionblog precies één jaar! Zoals jullie wellicht al weten plaats ik iedere dag een blogbericht om jullie te inspireren op fashion gebied. Hierbij geef ik ook tips en tricks om er stijlvol uit te kunnen zien en bespreek ik de do’s en de don’ts. De kleding die ik toon  komt van verschillende zaken en mijn berichten worden door de desbetreffende zaken betaald. Ik doe dit met veel plezier en vind het leuk dat jullie mij volgen.

Fijne zondag girls, liefs Elliefashionellie👍🙋🙋🙋IMG_1376.JPG

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s