symfonica in grey and rosso

Vandaag wederom een trendy vrouwenpak, in grijs. Ik draag er een knalrode kanten top onder en puntlaarsjes in grijs. Aan de linker kant draag ik alleen de broek met de top. Onder een kanten top stel ik voor om altijd een hemdje te dragen in de kleur van de top, zeker wanneer de top gedragen wordt zonder jasje eroverheen. Vrouwenpakken zien we veel dit seizoen en je komt er altijd goed gekleed mee voor de dag! Fijne dag lady’s!! 💋🙋IMG_1649.JPG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s